Прогноз на тиждень 27 липня-2 серпня від таролога Ольги Соломки

Прогноз для України

У політиці ймовірна зустріч основних політичних гравців для того, аби домовитися про майбутнє України. Обговорять куди йти і як ділити сфери впливу.

В економічній сфері – планомірна і непроста робота, якої не видно, але вона приносить свої плоди. А от щодо наших закордонних справ, то тут діло – швах. Україною незадоволені, від нас починають відвертатися союзники.

На сході від якогось благодійника з чималим гаманцем очікують фінансових вливань. Можливо, Ринат Ахметов чи ще якийсь тамтешній нувориш задобрюватиме бойовиків і місцеве населення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Овен (21.03 – 20.04)

Цього тижня важливо зробити правильний вибір - йтиметься про звільнення від якоїсь давньої залежності і це допоможе вам відчути себе набагато краще.

Тілець (21.04 – 20.05)

Можете дещо збавити життєвий темп і витратити гроші на себе. Цього тижня важливо взяти відповідальність за своє життя у свої руки.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Починається період суцільного везіння, буде щастити в усьому, шо б ви не задумали. А ще активізується сфера особистих стосунків і для самотніх є нагода завести роман.

Рак (22.06 – 22.07)

Незважаючи на те, що в особистих стосунках можливі загострення, буде привід і для приємних зустрічей з друзями, і для святкування.

Лев (23.07 – 23.08)

На роботі - активна успішна кар'єрна діяльність, займіться розборками та зясуванням хто старший. Можливі пропозиції щодо переходу на нову роботу.

Діва (24.08 – 22.09)

Виробничі питання вимагатимуть вашої уваги, незважаючи на розслаблений настрій і відпустку. Велика вірогідність отримати гроші від родини.

Терези (23.09 – 23.10)

Цей тиждень ви будете дуже розслаблені і стомлені сонцем, незважаючи на те, що конче потрібно займатися важливими справами, ви всіляко уникатимете відповідальних рішень.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Прийшов час піклуватися про свої інтереси. Так хочеться втекти від тих, хто намагається навчити вас жити, але треба сміливо встати на захист життєвих цінностей.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Сміливо вирушайте на подолання перешкод, цього тижня ви боротиметеся із самим собою - своїми страхами і нерішучістю, і врешті отримаєте перемогу

Козеріг (22.12 – 20.01)

Уявлення про справедливість може докорінно змінитися. Ви легко отримаєте винагороду, хоч працювали не так довго і важко на результат, як інші.

Водолій (21.01 – 19.02)

Гроші і нові можливості продовжують прибувати у ваше життя широким потоком. А ще збільшується вірогідність особистого щастя. Ви на це вже заслужили.

Риби (20.02 – 20.03)

Грошей може поменшати, але це не вплине на ваше відчуття щастя. Потрапите в обставини, де вас радісно сприймуть таким, який ви є, з усіма проблемами і недоліками.