25 липня працівники слідчого відділу прокуратури Сумської області спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю облуправління СБУ затримали "на гарячому" майора міліції.

Правоохоронець вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 10 тис. дол. за невжиття заходів щодо припинення правопорушення і непритягнення до кримінальної відповідальності заявника. Про це повідомили у прес-службі облпрокуратури.

Читайте також: На Львівщині на хабарі впіймали керівника вишу

Затриманий виявися старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ відділу розкриття злочинів проти особи і умисних вбивств управління карного розшуку УМВС України в Сумській обл.

Зараз готується клопотання про обрання запобіжного заходу міліціонеру-хабарнику у вигляді тримання під вартою і повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, напередодні суд заарештував прокурора Харківської області, затриманого на хабарі у 100 тис. грн.