Захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер передав свою медаль володаря Суперкубка України молодій сім'ї харків'ян Андрію і Ганні, які удочерили восьмимісячну хвору дівчинку Карину.

"Я перейнявся повагою до цих людей, які не побоялися і удочерили особливу дитину. Мені хотілося якось їх зазначити, сказати їм, які вони великі молодці. Щоб підтримати Андрія і Анну, я передав їм свою золоту медаль володаря Суперкубка цього року, дуже важливого для всієї команди "Шахтар" трофея. Нехай Карина буде здоровою, а їх молода сім'я - дружною і щасливою!", - розповів Кучер.

У дитини з народження важка патологія - спинномозкова грижа поперекового відділу. Раніше це заважало їй рухати ніжками. Але кілька місяців тому футболіст дав родині гроші на операцію. Каринку прооперували в Київському інституті нейрохірургії ім. Ромоданова.

Читайте також: "Джек Горобець" три години розважав дітей у лікарні Австралії (фото, відео)

Зараз лікарі кажуть,що дівчинка буде ходити. Олександр Кучер передав родині медаль Суперкубка та іграшки для дитини.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Футболіст розповідає, що історія Карини є для нього особистою.