Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль їздить по місту на службовій машині марки Volkswagen Passat B8.

Видання Zak-kor.net зазначає, що це скромна для першої особи області марка авто, яка коштує 31, 895 тисячі доларів.

Більше того, Москаль зазначив, що вже думав придбати велосипед, щоб добиратися на роботу, тому що він піклується про екологію краю та здоров'я його мешканців. Журналісти повідомлять, що така практика є модною не тільки в Закарпатті, а й в інших областях України.

проте на роботу губернатор регіону ходить пішки, як і на обід, не користується навіть послугами охоронців, без телефону і піджака.

Сьогодні глава регіону зайшов на обід в кафе на набережній, але не зміг знайти вільне місце і пішов в інший заклад. Також Москаль знайшов собі квартиру в Ужгороді, яка знаходиться на одній з набережних міста.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Читайте також: Москаль одягнув нову поліцейську форму і відкрив набір патрульних

Нагадаємо, що 25 липня, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль в простих джинсах і кросівках, взявши в руки шпатель, разом з працівниками адміністрації вийшов прибрати прилеглу до адміністрації територію.