Президент Росії Володимир Путін виступить на 70-й щорічній сесії Генеральної Асамблеї ООН, повідомляє Associated Press.

70-та сесія Генасамблеї ООН пройде з 15 по 22 вересня.

Також на сесії виступлять президент США Барак Обама, президент Китаю Сі Цзіньпін і президент Ірану Хасан Рухані.

Раніше про свою можливу участь у засіданні Генасамблеї в Нью-Йорку Путін заявив під час зустрічі з главами світових інформагентств на полях економічного форуму в Санкт-Петербурзі.

Читайте також: Більдт порівняв Путіна з Мілошевичем

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, 29 липня Рада Безпеки ООН розгляне проект резолюції про створення міжнародного трибуналу по трагедії рейсу MH-17 Малазійських авіаліній.

На розгляд Ради безпеки винесуть проект резолюції, який запропонувала Малайзія. У ньому пропонують кваліфікувати трагедію як загрозу міжнародному миру та безпеці. Міжнародний трибунал у резолюції називають передумовою прозорого та відкритого розслідування.

Прокурор Нідерландів Фред Вестербеке, який очолює розслідування, повідомив, що версія, згідно якої Boeing над Донбасом збили системою "Бук" є самою достовірною. Проте слідство розглядає й інші сценарії.