У сафарі-парку "Тайган", розташованому в анексованому Росією Криму, леви з'їли крокодила.

Про це повідомляють "Крим.Реаліі". Кілька левиць атакували крокодила, коли він вийшов на берег зі ставка.

"Ми з подивом побачили справжню криваву сцену з дикої природи, коли три левиці напали на крокодила, який виліз на берег Єрега ставка. Вони дуже швидко розібрались з ним. А потім прийшло ще кілька левів, розтерзали тушу рептилії", - розповіла відвідувачка заповідника.

Директор кримського сафарі-парку "Тайган" Олег Зубков наголосив, що у цьому немає нічого незвичайного.

"У нас шість триметрових крокодилів живуть у водоймах, в савані. Минулого тижня левиці вистежили одного з крокодилів, коли він виліз із водойми і поповз подорожувати. Вони його задушили і доїдають зараз", – сказав він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Він підкреслив, що ніхто прибирати крокодилів не буде, незважаючи на те, що чато відвідувачам стає погано від закривавлених шматків м'яса, якими годують тварин.

"У зоопарку все це відбувається. Комусь від запаху звірів теж стає погано, але це ж зоопарк. Тут все природно і все, як у природі", – додав він.

Читайте також: Два дикобрази з одеського зоопарку поїдуть до Тбілісі

Нагадаємо, що сафарі-парк "Тайган" – найбільший у Європі розплідник різних пород левів і багатьох інших видів тварин. Зараз на території парку вільно проживають 58 левів, а також сотні інших представників фауни.