Раніше затриманих в Донбасі бійців ГРУ капітана Олександра Александрова і сержанта Євгена Єрофєєва обміняли на українських військових, які перебували у полоні "ЛНР/ДНР". Про це пише Газета.Ru з посиланням на джерело в російських силових структурах.

Адвокат Александрова Костянтин Кравчук підтвердив російському виданню, що обмін дійсно відбувся. У Міноборони РФ цю інформацію ніяк не коментують. Інші подробиці спецоперації поки не розголошують.

Читайте також: Росія відмовилася остаточно від полонених ГРУшників

Нагадаємо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя на Луганщині військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи - Олександра Алєксандрова та Євгена Єрофєєва. Міноборони Росії заявило, що зазначені громадяни проходили військову службу, але діючими військовими не є.

19 травня СБУ оприлюднила свідчення російських військових. Тоді ж затриманим оголосили підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 258-3 КК України за участь у терористичній діяльності т.зв. "ЛНР".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще