Сумнозвісному російському байкерському клубу "Нічні вовки" здадуть в оренду 267 гектарів землі в районі гори Гасфорта, що неподалік Балаклави. Знижка, яку пропонують мотоциклістам - 99,9 %.

Про це повідомляє ForPost.

"Таке рішення підтримали учасники закритого засідання севастопольського "уряду". Відзначають, що проект розвитку території чиновникам мотоклуб не надав, також він не проводив публічних презентацій проекту та громадських слухань по ньому", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Під санкції Канади потрапили "Нічні вовки" та "Газпром"

Передачу землі в оренду мотоклубу так званий "губернатор" Севастополя Сергій Меняйло аргументував тим, що "Нічні вовки" виплачували оренду в бюджет, не звертаючи уваги на призупинення дії договору в кінці травня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Згідно з інформаціэю, на цій території байкери хотіли побудувати багатофункціональний спортивно-патріотичний центр і проводити змаганняз екстремальних видів спорту.

Про передачу ділянки землі в Криму мото-клубу стало відомо 13 травня. З 2009 року "Нічні вовки" щорічно проводять біля підніжжя Гасфорт байк-шоу.