Під час фестивалю "Бандерштат", який відбудеться першого серпня, пройде тест-драйв екоавто.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю "Бандерштат".

Цієї суботи на гутіркову сцену завітає Олександр Кравцов, який разом зі своїми однодумцями успішно впроваджує використання екоавтомобілів у життя українців.

Активіст планує влаштувати для охочих тест-драйв. Він виступить з доповіддю про ElectroCars. Також на заході можна буде дізнатися, як заправити машину за допомогою звичайної розетки, та як здійснити подорож Європою з мінімальними витратами.

До речі, щоб придбати електрокар людям, яких турбує питання довкілля, доведеться добряче заплатити.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Читайте також: Конкурс лісорубів на Житомирщині: повалені сосни й акуратні пеньки (фото)

Нагадаємо, що першим в Україні, хто придбав екоавтомобіль, став мешканець Донецька. У 2013 році він сплатив за марку Tesla Model S 640 тисяч гривень.

Машина не потребує палива і не забруднює атмосферу шкідливими викидами. Особливістю електрокару є здатність рушити з місця та розігнатися до 100 км всього за 4 секунди. Підзарядити його можна за 3,5 годин від звичайної розетки 220 Вт.