Прикордонників в Маріуполі відвідали гравці Національної збірної України і футболісти "Дніпра" разом з тренером Мироном Маркевичем.

Як повідомляє ТСН, то таке решення спортсмени прийняли після офіційного запрошення Держприкордонслужби України.

У поїздку відправився помічник тренера "Дніпра" Володимир Єзерський, а також гравці клубу Артем Федецький та Роман Зозуля. Вони взяли з собою подарунки і сувеніри, чим підтримали бойовий дух військових. Компанію їм склав представник збірної України Олександр Гливинський.

"Хлопці виконують свій обов'язок перед країною і захищають всіх нас і наші цінності. Обов'язок кожного українця - допомогти воїнам нести цю службу, підтримати всім необхідним, висловити свою повагу і подяку за їх відданість і самопожертву заради нації", - зазначив Мирон Маркевич.

Читайте також: Форвард "Дніпра" організував флешмоб на підтримку армії

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Збір волонтерської допомоги організував фонд футболіста Романа Зозулі "Народна Армія". Цю ініціативу підтримали всі інші учасники поїздки в зону АТО.

Спортсмени зібрали повний вантажний мікроавтобус питної води, предметів гігієни, харчових наборів, сигарет. Серед трофеїв була футбольна атрибутика - ігрові футболки збірок Романа Зозулі та Артема Федецького.

Також під Маріуполь привезли футбольні рози збірної і клубу, в тому числі з фіналу Ліги Європи УЄФА. Особливе місце серед сувенірів займали ігрові м'ячі з фіналу Ліги Європи з автографами наших фіналістів та ігрові м'ячі із зображенням емблеми ФФУ.

На фото видно, що футболісти скуштували солдатської їжі, пообідавши разом з захисникам державного кордону.

Нагадаємо, що минулого тижня футболіст Роман Зозуля запустив флеш-моб "Підтримай українську армію".