Генпрокуратура підозрює в причетності до розгону Майдана 149 осіб.

Про це повідомив генпрокурор Віктор Шокін.

"Наразі слідчі від ГПУ направили до суду 11 звинувачувальних актів щодо 23 осіб в кримінальних виробництвах з протидії протестним акціям", - заявив він.

"В цілому направили 50 актів по всій Україні. Повідомили про підозру в цілому 149 особам за придушення акцій протесту", - Відзначив генпрокурор.

Читайте також: У Дніпропетровську організовують антикорупційний Майдан

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура має намір подати подання до Верховної Ради про зняття недоторканності з нардепів, які раніше представляли Партію регіонів.

Також раніше повідомлялося, що в Україні почали заочне засудження шести екс-чиновників, серед яких колишній президент Віктор Янукович, екс-глава Нацбанку Арбузов, колишній міністр доходів і зборів Клименко, колишній віце-прем'єр і міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова та її заступника, а також екс-заступник міністра доходів і зборів.