Cьогодні в Києві співробітники МВС розсекретили групу зловмисників, які викрадали елітні позашляховики.

Як повідомляє прес-служба МВС, у групі були троє злочинців.

"Крадіжки вчиняли за допомогою електронного та механічного оснащення. Викрадені автівки спочатку відправляли "на карантин" - певний час перед реалізацією зберігали у заздалегідь арендованому гаражі", - повідомляє прес-служба ГУМВС у Києві.

Силовики провели обшук у гаражі викрадачів та знайшли там Land Rover. Окрім цього там була зброя та велика кількість набоїв різного калібру та знаряддя вчинення злочинів.

Оперативники деякий час стежили за крадіями. Коли вони використали електронні засоби для крадіжки Land Rover, міліціонери встановили за ними стеження.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: У Дніпропетровську розбився син співвласника мережі АТБ - Вести

Силовики розпочали кримінальне провадження, крадіїв звинуватили у незаконному заволодінні транспортним засобом. Підозрюваним загрожує від 10 до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо,в кінці червня, на 5 років і 6 місяців за дезертирство і крадіжки авто посадили солдата-строковика однієї з харківських військових частин.