У Голосіївському районі Києва столичний патруль затримав депутата Київради за водіння в нетверезому стані.

Про це на своїй сторінці в Twitter написав нардеп Мустафа Найєм.

"У Києві на вул. Якубовського поліцейський патруль зупинив Toyota Camry депутата КМДА Павла Тарасюка. Водій п'яний. Депутат бикує", - повідомив Найєм.

При цьому в прес-службі поліції факт затримання водія підтвердили. Однак сам депутат чутки про водіння в нетверезому вигляді спростував, стверджуючи, що під час затримання його в автомобілі не було.

Читайте також: Злодіїв елітних авто затримали у Києві (відео)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"За кермом знаходився мій помічник і водій Андрій. Так, його затримали. На жаль, в той момент мене з ним в авто не було і що там сталося, не знаю. Я з ним працюю вже багато років і не вірю, що він був у стані алкогольного сп'яніння. Але в будь-якому разі істину має встановити суд або правоохоронні органи Я як власник автомобіля, коли дізнався про подію - це вже було близько 22.00 вечора - поїхав в Голосіївське РУВС, де і поспілкувався з новими поліцейськими", - розповів Павло Тарасюк виданню kiev.segodnya.ua.

Депутат каже, що не бешкетував і не хуліганив, ця інформація не відповідає дійсності. Навпаки, з поліцейськими добре поспілкувалися

"Андрій мені пояснив, що поїхав з одним в район Теремків, йому зателефонувала дружина, з проханням підзарядити акумулятор її автомобіля Там у них відбулася зустріч із патрулем поліції, і поліцейські прийняли рішення про затримання водія і машини", - додав депутат.