У столиці України другу добу йде проливний дощ. Фотографії природної стихії постять на своїх акаунтах в "Вконтакте", Facebook і Instagram жителі Києва.

На фото зображені машини, які пішли під воду через великий рівень води. Крім того, негода залила будівлю Київради.

"У Київраді закапало зі стелі. А поки ми вирішуємо питання, як навчити святошинських комунальників займатися своїми прямими обов'язками замість того, щоб складати акти про "аби як" виконані роботи (протікання ливневки по Жолудєва, 3) - потекла будівля Київради. На останньому, 11 поверсі, тонкий струмінь нагадує про те, що за вікном теж йде дощ", - написав працівник Київради Олександр Пабат на своїй сторінці в Facebook.

Через води заблокували навіть автобусні маршрути. Вчора З 11:47 заблоковано рух трамваїв №№1,3 в Києві через "потоп" на Михайлівській Борщагівці.

Читайте також: У Києві перехожі переїжджають калюжі на візку

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно негода пройшлася західними регіонами, через що в Івано-Франківській, Волинській та інших областях виявилися знеструмлені близько 25 населених пунктів.