Сьогодні стало відомо про те, що УЄФА офіційно дозволила проводити футбольному клубу "Ворскла" матчі кваліфікаційних раундів Ліги Європи на домашньому стадіоні в Полтаві.

Про це повідомляє прес-служба полтавського клубу.

УЄФА закінчила численні інспекції, в ході яких представники асоціації вивчали наявну інфраструктуру "Ворскла", а також її функціональний стан.

Це стало приємною новиною для полтавських уболівальників, враховуючи загальну непросту геополітичну ситуацію в Україні.

Європейська футбольна асоціація офіційно дозволила футбольному клубу "Ворскла" проводити поєдинки попередніх етапів Ліги Європи на домашній арені.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У разі успіху полтавчан в третьому кваліфікаційному раунді і стадії плей-офф, питання про можливість проведення ігор більш серйозного рівня буде знову підніматися знову. Також буде враховуватись організація попередніх матчів.

Читайте також: "Динамо" купує форварда збірної Парагваю Гонсалеса (відео)

УЄФА додатково направить в Полтаву офіцер безпеки.

Нагадаємо, матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між "Ворскла" та словацькою "Жиліною" відбудеться шостого серпня о 20 годині. Гра, згідно з новим рішення УЄФА, відбудеться на стадіоні "Ворскла" ім. Олексія Бутовського.