Сьогодні у Львівській області членам Луганської "Просвіти" провели екскурсію по бойовим точкам Організації українських націоналістів.

Як повідомляє видання Zik, то делегація луганчан приїхала в Сколівський район Львівської області для зйомок фільму про історію Української повстанської армії: "УПА - Схід: сонце над Україною зійде з Заходу".

"Делегацію з Луганської області очолив Євген Дзюба, голова Луганської обласної ВУТ" Просвіта ім. Т.Шевченка". Гостей зустрічали голова Сколівської райдержадміністрації Ігор Свистун і голова Сколівської районної організації "Блок Петра Порошенка "Солідарність Галина Леско", - повідомили в Сколівської РДА.

Місця в регіоні, де знаходилися бойові загони ОУН-УПА, показав голова районного науково-культурологічного товариства "Бойківщина" Теодор Витвицький.

Читайте також: Військові прийняли присягу у кепках за зразком ОУН-УПА (фото)

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Жителі Луганської області побували у Пантеоні УССів на горі Маківці, на могилі воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана, відвідали туристичні комплекси "Вежа Вемежа" і "Захар Беркут".

Нагадаємо, що 23 червня 2014 в Луганську терористи викрали главу облорганізації ВО "Просвіта" ім. Т. Шевченка Володимира Семистягу, а 27 червня терористи "ЛНР" відібрали його трикімнатну квартиру в центрі міста.