Українська спортсменка Олена Федорова виборола четверте місце в фіналі змагань зі стрибків в воду з метрового трампліну на чемпіонаті світу з водних видів спорту.

За п'ять стрибків українка набрала 286,95 бала. Найкращими спробами у неї були друга та п'ята – Федорова отримала від суддів 62,4 і 61,1 бали відповідно, повідомляють організатори змагань.

Перше місце у цьому виді програми виборола італійка Таня Каньотто, яка у підсумку набрала 310,85 бала. Срібну та бронзову медалі здобули китайські спортсменки - Ши Тінгмао (309,2 бала) та Хі Зі (300,3 бала).

Читайте також: ЧС з водних видів спорту: перша медаль України і "китайський" скандал

На чемпіонаті світу з водних видів спорту Україна поки здобула лише одну медаль. Срібло на змаганнях зі стрибків в воду з метрового трампліна виборов Ілля Кваша.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чемпіонат проходить в Казані (РФ) з 25 липня до 9 серпня.