Делегація Збройних сил США на чолі з командувачем Військово-Повітряних сил США в Європі генералом Френком Горенцом поінспектувала військових на базі у Василькові.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, новопризначений генерал-лейтенант Сергій Дроздов зустрів американських військових.

"Ми розглядаємо співпрацю з Повітряними силами Збройних Сил України як пріоритетну для себе і готові надати допомогу для стабілізації миру в Україні", - зазначив генерал Френк Горенц.

Представники двох делегацій обговорили успіхи та можливості боєздатності українських військових у зоні АТО. Дроздов і Горенц обговорили подальшу співпрацю в розвитку військово-повітряних сил України.

Читайте також: "Укроборонпром" увійшов у сотню найбільших оборонних компаній світу

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що 19 липня "410 завод Цивільної авіації" отримав сертифікат НАТО. Це дає можливість ремонтувати авіацію відповідно до стандартів Альянсу.

Група експертів НАТО прибула 14 липня в Київ, щоб оцінити здатність підприємства. Ця подія відбулася в рамках розробки пілотного проекту з відновлення можливостей українських Військово-морських сил.

На закритих переговорах між українськими силовиками і фахівцями НАТО говорили про створення патронного заводу в Україні в обмін на той, який зруйнувався в результаті обстрілу на Луганщині.