Херсонський сайт під назвою "Відпочинок в Херсонській області", на якому розміщують інформацію про курорти, пансіонатах і готелях на території області, опублікував меморандум, присвячений нікому невідомій "Херсонській народній республіці".

Про це на своїй сторінці в Facebook написала місцева журналістка Аліна Савченко.

"Судячи з інформації з сайту kherson-more.com.ua, ми живемо в ХНР. А ви вже відчули в собі ополченческие нахили і спрагу відокремитися? Якщо ні - давайте розбиратися з цим! Я ще в 10 ранку зателефонувала в управління СБУ і повідомила цю інформацію, черговий обіцяв, що там "розберуться і вживуть заходів", - пише Савченко.

Читайте також: Херсонська прокуратура відбирає у проросійського активіста готель

Інтернет-портал також розмістив прапор "Херсонської народної республіки".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Судячи з "меморандуму", ХНР з'явилася у липні. Текст меморандуму переважно містить незадоволені висловлювання на адресу чинної влади. У бік Ппезидента і прем'єра летять звинувачення у розв'язанні війни і маса громадського обурення.

"Звертаємося до всіх людей доброї волі, особливо до громадян США, Європи - на ваших очах група осіб, з одержимістю Гітлера шалено розв'язує Третю світову війну, в якій будете знищуватися ви і ваші діти. Закликаємо зробити все можливе, щоб зупинити ескалацію міжнародних конфліктів, повернути мир до нашої країни і зберегти його на всій землі", - благають мешканці "віртуальної" неіснуючої "ХНР".