Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт повідомив, що суд над російськими спецназівцями Олександром Александровим та Євгеном Єрофєєвим планується на вересень.

"Суд над ГРУшниками планується на вересень", - цитують слова Тандіта на Twitter СБУ.

Крім того, радник глави СБУ відзначив, що ГРУшники утримуються в належних умовах.

"Питання до влади РФ - а як утримуються наші бранці", - додав Тандіт.

Читайте також: Полонених ГРУшників обміняли на українських силовиків - ЗМІ

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя на Луганщині військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи - Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва. Міноборони Росії заявило, що зазначені громадяни проходили військову службу, але діючими військовими не є.

19 травня СБУ оприлюднила свідчення російських військових. Тоді ж затриманим оголосили підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 258-3 КК України за участь у терористичній діяльності т.зв. "ЛНР".