Відомого ведучого "Русского радио" Вадима Даніліна побили в центрі Москви за "непатріотичний" прапор.

Вадим Данілін поскаржився в соціальних мережах на те, що його ледь не покалічили через футболку з подвійним прапором США і Великобританії.

Радіоведучий у футболці з принтом стояв поруч зі світлофором у центрі міста. Раптово поруч з ним зупинився автомобіль з невідомими. Чоловіки обурилися через "непатріотичну" футболку Даніліна і почали його ображати.

Читайте також: Француженку побили за сонячні ванни у бікіні в парку

"Стою на світлофорі, чекаю зелений. Під'їжджає машина, в ній три мужика - двоє з них явно відвідують байкерський клуб. Один з них мені починає репетувати:" Чьо ти цю, нецензурне слово, на себе натягнув, це ж американський прапор! Зніми, нецензурне слово, це негайно! Ти що, нецензурне слово, не патріот?!" - Написав Данілін на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У відповідь радіоведучий порадив дебоширам вивчити, як виглядає прапор США, на що один з них спробував вийти з машини і побитися з Даніліним.

Двоє приятелів агресивно налаштованого чоловіка зупинили його.

"Не знаю, що було б, тут загорівся зелений, і я просто пішов далі. Здається, далі буде тільки гірше", - додав ведучий "Русского радио".