Сьогодні в аеропорту Лондон-Сіті пасажири одного з літаків, які щойно приземлилися, отримали замість багажу упаковки пива Carlsberg.

Про це пише видання The Daily Mail.

На багажній стрічці замість валіз і сумок назустріч пасажирам їхали блоки з пивом Carlsberg з написом "Візьміть мене, я ваша".

Після хвилинного ззивування люди почали розбирати пакунки з напоєм. Деяких з них спочатку турбувала відсутність багажу, але його теж невдовзі доставили шокованим пасажирам, які повернулися сьогоднішнім рейсом з одного з курортів.

Читайте також: Амстердамський McDonalds роздає безкоштовне морозиво

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Виявилося, що безкоштовне пиво в аеропорту було частиною акції маркетингової кампанії Carlsberg. Старший бренд-менеджер компанії Дхармеш Рана розповіла, що представники компанії вирішили зробити сюрприз всім, хто повертається з відпустки з сумом про те, що відпочинок вже закінчився.

"Сподіваємося, що наш подарунок зробив процес розпакування багажу трохи більше стерпним", - заявив Рана.