На одному з автовокзалів Закарпаття 23-річну темношкіру жінку зі Сьєрра-Леоне виштовхнули з автобусу з дитиною.

Як повідомляє Мukachevo.net, жінка з грудною дитиною намагалась сісти на автобус до Перечина, однак пасажири не дали їй цього зробити та зняли на відео, як виштовхували її з авто.

Водій автобуса ще й викликав міліцію. Жінка вчинила істерику. На місце події прийхала міліція, а в той час місцеві мешканці кричали "Прив'яжіть її до плота з дітваком".

Силовики з'ясували, що 23-річна жінка на ім'я Асі півроку тому приїхала з Сьєрра-Леоне внаслідок складної політичної ситуації, а зараз тимчасово перебуває в Україні до отримання відповідного статусу.

Її син Володимир має вісім місяців. Нині вони перебувають у дуже скрутному фінансовому становищі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Француженку побили за сонячні ванни у бікіні в парку

"Ми взяли пояснення у працівників органів внутрішніх справ в Ужгороді. Завтра нам мають передати відеозапис та рапорти оперативних працівників щодо ситуації навколо жінки, до якої (за попередньою інформацією, яку будемо перевіряти) були застосовані спеціальні засоби (наручники). Також були взяті пояснення у свідків та працівників автовокзалу", - каже координатор уповноваженого з прав людини у Закарпатській області Олег Григор'єв.

Нагадаємо, що вчора у парку міста Реймс, Франція, побили жінку, яка засмагала у парку Léo Lagrange у бікіні.