У Деснянському районі столиці по вул. Закревського, 87, біля озера відсутні сміттєві баки.

Сміттєвих контейнерів немає вже кілька місяців, скаржаться кияни. Відпочиваючі залишають сміття прямо на землі поруч з водоймою. Після цього воно смердить і гниє, передає kiev.segodnya.ua.

"Потім вся ця гидота з дощовими потоками стікає в озеро. Чому не поставлять нові баки або урни?", - поскаржився киянин Вадим Максимчук.

"Про проблему зі сміттям по вул. Закревського нам відомо. Найближчим часом нові сміттєві баки встановлять, а все сміття - вивезуть. Проблема полягає в тому, що металеві сміттєві баки, які ми вже неодноразово встановлювали за цією адресою, крадуть, щоб здати їх на металобрухт! Встановити пластикові контейнери також не є можливим - їх просто спалюють вандали ", - прокоментував екологічні лиха директор КП" Плесо "Денис Пікалов.

Читайте також: В Оболонському озері знайшли лептоспіроз

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Поки не знайшли альтернативи залізним контейнерам, їх встановлюватимуть і надалі.

Що ж стосується сміттєвих потоків, що стікають в озеро на Закревського, то самому водоймі вони не загрожують, вважає чиновник.