У Західній Вірджинії повія з метою самозахисту вистрілила в погрожувавшого їй чоловіка.

В Америці жінка, що надає інтимні послуги за гроші, познайомилася c чоловіком через сайт знайомств, де шукала собі клієнтів, передають Новини Америки.

Коли потенційний клієнт приїхав до повії додому, він несподівано наставив на неї пістолет і почав душити.

Жінка встигла дотягнутися до кочерги, що на мить зупинило злочинця, і він опустив пістолет. "Жриця кохання" блискавично відреагувала, вихопила пістолет і вбила нерадивого клієнта.

Читайте також: Скандал у Великій Британії: лорд пішов у відставку через відео з повіями

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як пізніше з'ясувалося, жертвою самооборони повії став серійний вбивця. Точно відомо, що він розправився з шістьма жінками. Крім цього, поліція виявила у чоловіка список повій, які могли стати його потенційними жертвами. Він знайомився з ними через інтернет.

Також в багажнику у вбивці поліція виявила цілий арсенал зброї: сокири, кувалди, ножі, бронежилет, наручники, лопати і пістолет.