Група італійських депутатів від руху "П'ять зірок" відвідають Кримський півострів в жовтні.

При цьому один з депутатів зазначив, що вони постараються узгодити візит як з російською, так і з українською стороною.

Всього в Крим планують вирушити 8-10 італійських депутатів, цитує "Комерсант" слова одного з ініціаторів поїздки, члена комітету Палати депутатів Італії у закордонних справах Манліо ді Стефано.

"Ми прийняли рішення приїхати до Криму і Москви в складі делегації від італійського руху "П'ять зірок". Днями я зв'яжуся з представниками посольства Росії в Римі, щоб приступити до організації візиту", - заявив італійський депутат.

Читайте також: Російський олігарх продав графський маєток в Криму за 19 мільйонів

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

При цьому мета поїздки, за словами ді Стефано, полягає в тому, щоб "з перших уст дізнатися про те, як живуть люди в Криму після референдуму березня 2014".

Також Манліо ді Стефано зазначив, що групу очолить ще один член парламентського комітету у закордонних справах - Алессандро ді Баттіста.

Нагадаємо, рух "П'яти зірок" є італійською політичною партією, яка підтримує пряму громадянську демократію і різко засуджує корупцію.