Актриси з фільму "Гаррі Поттер" оголилися у фотосесії екологічної компанії Fishlove, протестуючи проти варварського вилову риби.

Fishlove запрошує взяти участь у своїх промо-кампаніях все нових і нових зірок. Так засновники екологічної компанії сподіваються привернути увагу до наближення екологічних катастроф.

Знаменитості роздягаються і позують перед камерами, прикрившись лише рибою або іншими мешканцями підводних глибин.

В черговий раз Fishlove вдалося провести фотосесію зі знаменитостями. На цей раз серед інших зірок Голлівуду до кампанії приєдналися актриси з фільму "Гаррі Поттер".

Зокрема, промо-кампанію Fishlove підтримала Хелена Бонем-Картер, що зіграла Беллатріссау Лейстрендж, Фіона Шоу, яка виконала роль Петунії Дурслі, і Зое Уонамейкер, що грала Роланду Трюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, метою кампанії Fishlove виступає регулювання обсягів глибинного рибальства та викорінення "варварського вилову риби". Через скандальні фотосесії кампанія прагне привернути увагу до зниження популяції морських тварин через невиправдано великий обсяг вилову.