Радіоведучі Юлія Карпова та Дмитро Єгоров перебуватимуть у прямому ефірі 55 годин. Вони зроблять рекордну передачу про загиблого в автокатастрофі співака Скрябіна.

На радіопрограмі будуть присутні близько 40 друзів та знайомих Кузьми, які згадуватимуть найцікавіші моменти з його життя. Таке шоу триватиме більше двох діб.

"Це світовий рекорд! Це само по собі круто! Можна залишити реальний слід в історії, а потім щось дітям розказати з нормального та й перед знайомими похвалитись. Себе так само на стійкість перевірити, бо деякі люди, коли дізнались про час рекорду, сказали, що я ідіот," - пояснює Дмитро Єгоров своє рішення долучитися до проекту.

Раніше Юлія Карпова планувала здійснити цю ідею разом із самим Кузьмою на його радіо S.R.A.K.A. До цього ведучими найтривалішого ефіру були представники "Русского радио", тому Юлія та Кузьма домовились обійти колег. Але за кілька тижнів до встановлення рекорду Кузьми Скрябіна не стало.

Читайте також: Зірка "Титаніка" їла черв'яків на очах у натовпу (фото)

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Юлія Карпова розповідає, що під час підготовки ефіру вони з Дмитром Єгоровим неодноразово спілкувалися з мамою Андрія Кузьменка, радилися. Вона абсолютно підтримує їхнє прагнення і навіть сама інколи пропонує, яких гостей варто було б запросити.