Сьогодні соціальна мережа Facebook все-таки видалила сторінку фан-клубу командира донецьких бойовиків Михайла Толстих по кличці Гіві.

Про це повідомляє Кореспондент.

Адміністатори соцмережі менш, ніж через дві доби відреагували на пост блогера Костянтина Катишева про те, що Facebook захищає сторінку терориста і бачить в ній розпалювання міжнаціональної ненависті.

За словами журналіста, відразу після публікації українці почали масово скаржитися на сторінку Гіві, і Facebook відреагував.

Раніше він повідомляв, що у відповідях на його численні докази про зверставах і злочини бойовика "Сомалі" присутня лояльність його персони.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Терорист зареєстрований в Facebook як "громадський діяч".

"Судячи з усього, адміністрації ФБ цього достатньо, щоб закривати очі на діяльність людини, що потрапила до списку санкцій Євросоюзу ще в лютому 2015 року", - писав він раніше.

Читайте також: Facebook заблокував російського журналіста за цитату з "хохлом" з Пушкіна

Терорист Гіві керував атаками на українських військових у Донецькому аеропорту.

Нагадаємо, що адміністрація Facebook заблокувала офіційну сторінку полку "Азов", а також "Кріп". Український літератор Андрій Бондар, нардеп Борислав Береза ​​та журналіст Юрій Бутусов вирішили подати до суду на адміністрацію соціальної мережі. Причиною позову є шкода, заподіяна репутації за блокування.