На Ютюб виклали відео, зняте на окупованій території Донбасу кореспондентом телебачення так званої "Новоросії".

На відео чітко видно безпілотний літальний апарат розвідувального комплексу Т28, який випускає російська компанія "Енікс" в Казані виключно для потреб військових сил і міністерства внутрішніх справ Росії, повідомив блогер Злий одесит у своєму живому журналі.

Читайте також: В Одесі влаштували "мусорну люстрацію" чиновнику (фото)

Цих фото достатньо, щоб "зрозуміти чим користуються браві ополченці, віджимаючі у ВСУ то танки Т-72, ​​то" вихлопи ", то БПМ-97 ... Просто якась хімчистка, а не Новоросія - суцільні віджимання!", - написав блогер, натякаючи на заяви бойовиків про отримання бойової техніки виключно в українських бійців шляхом самозахоплення.

"Ну, а з іншого боку, може, не віджали, а самі зробили? Адже інтелектуальний потенціал Новоросії такий великий, що скоро і космос вирушать підкорювати на своїх ракетах ", - іронізує Злий одесит.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще