В Луганській області відбудеться "матч миру" . В ньому зіграють легендарні гравці київського "Динамо", а їх суперниками буде команда військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту

Гра запланована на 2 серпня на 13 годину. Матч пройде на стадіоні "Колос" у місті Старобільськ.

Легендарні гравці київського "Динамо" зіграють у "матчі миру" проти команди військовослужбовців, частини яких дислокуються на території Старобільського району.

Матч присвячений 85-й річниці утворення українських повітряно-десантних військ. За столичну команду зіграють Анатолій Дем'яненко, Олег Саленко, Віктор Хлус, Володимир Лозинський, Василь Рац, Юрій Дмитрулін, Іван Яремчук, Артем Яшкін, Едуард Цихмейструк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Всі бажаючі зможуть потрапити на стадіон безкоштовно і насолодитися цікавою грою.

Читайте також: Український футболіст відмовився від російського громадянства

Нагадаємо, військовослужбовці США, які беруть участь у спільних навчаннях на Львівщині, зіграли товариський матч в американський футбол із місцевою командою "Леви". Ініціаторами гри виступили американські військові.

Десантники із США серйозно готувалися до гри, підбадьорюючи один одного кричалками. Напередодні вони грали у європейський футбол із збірною Нацгвардії і зазнали поразки, тому прагнули реваншу.