Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, який зараз переховується від українського правосуддя в РФ, планує створити "Комітет порятунку України".

Презентацію комітету, який повинен стати альтернативою діючому уряду України, анонсували на четвер, 30 липня, пише Газета.Ru.

Як заявив прес-секретар Азарова Сергій Заворотний, презентація пройде в московському готелі "Україна". На ній представлять альтернативного кандидата в президенти України, яким стане колишній народний депутат Володимир Олійник.

Азаров стане альтернативним прем'єр-міністром України, а колишній нардеп Ігор Марков - альтернативним міністром економіки. Ведучим заходу буде шоумен-сепаратист Юрій Кот.

Читайте також: Азаров не сумнівається у своєму поверненні в Україну

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, минулого тижня в ефірі російського пропагандистського телеканалу LifeNews Азаров заявив, що не сумнівається у своєму поверненні в Україну.

Азаров був прем'єр-міністром під час президентства Віктора Януковича. У червні 2014 року Служба безпеки України оголосила його в розшук.