Сьогодні місцевий житель приніс у Луцьку міську раду мило і тазики з водою для того, щоб помитися. Чоловік пояснив, що таким способом він хоче привернути увагу до проблем із водою у місті.

Про це повідомляє gazeta.ua.

Зі слів чоловіка, він уже 3 місяці не бачив гарячої води вдома. Лучанин переконаний, що має право приходити в міськраду, щоб реалізувати гігієнічні потреби.

Читайте також: Люди Ляшка побили блогера Барабошка і шоумена Дурнєва (відео)

Тазики з водою він поставив у холі перед сесійною залою, роздягнувся і почав митися. Поруч з цим дійством проходили депутати, щоб продовжити сесію міськради. За акцією спостерігали представники міліції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Це елементарний цирк. Ви псуєте комунальне майно", - зауважив перший заступник міського голови Тарас Яковлєв.

Перед публічним "купанням" активіст був одягнутий у футболку з символікою Радикальної партії Олега Ляшка. Після водних процедур він покинув будівлю міськради.