14-річна дівчинка Реєм Сахвіль, батьків якої можуть депортувати із Німеччини, виступила із цікавою політичною заявою в інтерв'ю Die Welt. Вона сподівається на "знищення всього Ізраїлю".

"Сподіваюся, що коли-небудь Ізраїль перестане існувати, буде тільки Палестина. Ця земля не повинна більше називатися Ізраїлем, тільки Палестиною. Коли-небудь я буду жити там", - заявила 14-річна Реєм Сахвіль.

Ані сама Реєм, ані її батьки не були у Палестині або Ізраїлі. Але на стіні у квартирі сім'ї красується історична мапа Палестини.

Журналісти Die Welt спитали у дівчинки, чи знає вона про тісні стосунки між Німеччиною та Ізраїлем, і що такі заяви незаконні у країні. Вона відповіла, що перш за все у Німеччині цінується свобода слова.

Читайте також: Афганці повідомили про смерть лідера Талібану

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, дівчинка прославилась тим, що на зустрічі із Ангелою Меркель вона розридалася через можливу депортацію її батьків до Лівану. Канцлер заспокоїла Реєм та пояснила, що політика може бути жорстокою.