Головний редактор щоденної газети "Вести" Ігор Гужва покинув покинув однойменний холдинг, а також склав повноваження головреда, повідомляє прес-служба компанії.

"Хочу повідомити, що прийняв рішення покинути Media Holding Vesti Ukrainе і продав належну мені частку корпоративних прав в медіахолдингу", - повідомив Гужва.

Відзначимо, в медіахолдинг "Вести" входять однойменна щоденна безкоштовна газета, сайт, радіостанція, телеканал UBR і тижневий журнал Репортер. Офіційні права власності на всі активи медіахолдінгу наразі належать однойменній кіпрської компанії Media Holding Vesti Ukrainе, повідомляють в компанії.

В "Вестях" не повідомляють причину відставки Гужви. Разом з тим, РБК-Україна інфомує, що покупцем його частки стала кіпрська компанія.

"Новим керівником холдингу призначена Ольга Семченко", - також зазначило джерело.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Читайте також: Азаров створює "уряд України" у вигнанні

Семченко працювала прес-секретарем міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якому приписують володіння медіа-Холдіна "Вести". За даними ЗМІ, Гужва планує на вересень запуск нового медіа-проекту.

"Схоже, це буде аналог газети "Вести". Частина редакції, наскільки я знаю, вже збираються переходити в новий проект до Ігоря", - повідомило джерело.

Сам Гужва не коментує цю інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головному редактору "Вестей" висунули підозру в несплаті податків.