Генштаб спростовав заяву заступника начальника головного командного центру відомства Олександра Розмазніна про спільне патрулювання Широкино силами АТО і "ДНР".

Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

"Офіційно заявляємо, що інтерпретація цього повідомлення з боку деяких вітчизняних та іноземних ЗМІ є недостовірною і вводить в оману суспільство. В ході виступу на телепрограмі генерал-майор Розмазнін мав на увазі лише одну з пропозицій, яку озвучили інші учасники переговорного процесу. Українська сторона не погодилася на цю пропозицію", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Латвійського тренера з боротьби покарають за фото з бойовиком "ЛНР"

Нагадаємо, раніше Розмазнін в ефірі ICTV заявив, що Широкино Донецької області патрулюватимуть українські правоохоронці і бойовики "ДНР".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ми наполягаємо на тому, щоб цю територію контролювали підрозділи міліції України. Вони будуть озброєні тільки пістолетами. Вони забезпечуватимуть там порядок і охоронятимуть місію ОБСЄ", - сказав він.