Російський бізнесмен та опозиціонер Михайло Ходорковський заявив в інтерв'ю виданню Дождь про неможливість працювати в Україні. Але він закликає українців показати гідний приклад Росії.

"Україна перебуває у стані млявої війни з Росією. Це - моя країна, хоч би як я її не засуджував. Тож працювати в Україні я не можу", - повідомив Ходорковський.

Колишній голова ЮКОСу додав, що не підтримує будь-які заяви стосовно покарання Росії. На його думку, відповідальність повинні нести окремі винні особистості, а не країна в цілому.

Також Михайло Ходорковський на 80% впевнений, що у вбивстві іншого опозиціонера Бориса Нємцова винні люди із оточення Рамзана Кадирова. Він вирішив не називати імен, оскільки вважає, що люди із близького оточення політика мають на це більше права.

Читайте також: Італійські депутати перевірять, як живеться в Криму

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що свого часу Ходорковскький був засуджений на 10 років ув'язнення політичним режимом Путіна за розкрадання державного майна.