Відомий футбольний коментатор В'ячеслав Шарафутдінов, який зараз працює на посаді виконавчого директора футбольного союзу "ДНР" заявив, що місцеві матчі не будуть проходити на "Донбас арені".

"Якщо сьогодні ми проведемо футбольний матч на "Донбас арені", то завтра "Шахтар" позбавлять права грати у Лізі Чемпіонів. Нам цього зовсім не треба", - повідомив Шарафутдінов.

На його думку стадіон має відповідного власника, а матчі першості "ДНР" команди проведуть на інших стадіонах, в тому числі у містах де йдуть бойові дії.

Нещодавно президент футбольного союзу "ДНР" Денис Пушилін ініціював проведення футбольного чемпіонату серед команд "республіки". Він також заявив, що "Донбас арена" є власністю народу "ДНР".

Читайте також: Ветерани київського "Динамо" зіграють "матч миру" з командою військових

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Шарафутдінов працював коментатором чемпіонату України. Уперше він був присутній на спортивних заходах невизнаної республіки минулого місяця разом із радянським футболістом Віктором Звягінцевим.