Харківське видавництво "Віват" готує до друку книгу "Ноука от Горького Лука. Сборник лекций по кацаповедению". Її автор - відомий український блогер, що ховається під ніком Горький лук. За кілька місяців його он-лайн проект вийшов у топи блогів і оглядів, збираючи рекордну кількість переглядів і коментарів.

Про це пише cultprostir.ua.

Горький Лук творить в жанрі гострої політичної сатири, часто виходить за рамки пристойності і не визнає будь-якої політкоректності. Автор пише російською мовою, широко використовуючи мережевий жаргон, суржик і лексику для дорослих. При цьому він в іронічному тоні розвінчує міф про російську винятковість, висміюючи імперські амбіції Росії та її претензії на право визначати майбутнє своїх сусідів.

Читайте також: Ліна Костенко дописує роман про деградацію Російської імперії

З огляду на те, що автор регулярно отримує погрози фізичної розправи, керівництво видавництва "Віват" буде зберігати в таємниці особистість блогера.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Одні будуть читати все це, задоволено регочучі, інші − сміючись крізь стиснуті зуби. Але теж від душі, хоч і з твердим бажанням знайти і задушити "цього писаку", вийнявши шнурок з черевика", − відгукнувся про книгу редактор видавництва "Віват" Ігор Назаренко.