У штабі АТО розповіли про стабільну ситуацію на сході країни. Та незважаючи на це, терористи здійснювали поодинокі атаки на блок-пости українських військових.

Як повідомляє прес-центр АТО сепаратисти використовували заборонене Мінськими домовленостями зброю.

Сепаратисти розпочали день з атаки за допомогою мінометів 120 калібру на опорні позиції українських військових поблизу селиш Степне, Новозванівка, Троїцьке.

На Артемівському напрямку о 1.50 бойовики відкрили вогонь зі 152 міліметрової артилерії по позиціях сил АТО неподалік Миколаївки.

А з 2.05 по 2.50 противник застосував 120 міліметрові міномети неподалік Попасної.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

З 5-ої години ранку до 13.50 сепаратисти затихли, обстрілів наших військ вздовж усієї лінії розмежування не було.

О 16.20 терористи з танку обстріляли Гранітне.

Читайте также: Генштаб заперечує спільне з "ДНР" патрулювання Широкиного

Терористи сконцентрували свої сили поблизу Донецька. Ворог всіляко чинив провокації з використанням стрілецької зброї та гранатометів поблизу Пісків, Мар'їнки, Авдіївки.

"З опівночі до 18 години, бандформування двічі застосовували артилерію, 10 разів міномети і гранатомети, один раз вели вогонь з танку", - підкреслили у штабі.

Нагадаємо, що спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу втрат серед військових немає, поранення отримали двоє.