Португальський тренер лондонського "Челси" Жозе Моурінью вірний собі і, як завжди, не залишив по за увагою критичні коментарі на власну адресу. Нещодавно дружина нового тренера мадридського "Реалу" Рафаеля Бенітеса заявила, що її чоловіку вже не вперше доводиться "підчищати" все після трудів Жозе.

Про це повідомляє "ТСН".

Моурінью, у відповідь на закиди дружини Бенітеса, відповів, що Монсеррат Сеарі треба себе чимось зайняти. Якщо вона, за словами португальця, буде думати про дієту свого чоловіка, то обговорювати роботу інших тренерів у неї не буде часу.

Щоб закріпити успіх, Жозе також додав, що Рафаелю Бенітесу всього лиш за півроку вдалося розвалити на той час кращу команду Європи.

Читайте також: Моурінью на півроку позбавили водійських прав

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Моурінью натякнув на період, коли іспанець замінив його біля керма міланського "Інтера" у 2010-му. Після того як португалець здобув з командою всі три можливі європейські трофеї – Ліги чемпіонів, а також чемпіонату та кубку Італії.

Тоді Рафаель Бенітес пропрацював у міланській команді менш ніж півроку. Також у 2012-2013 роках іспанець очолював "Челсі", яким наразі керує Моурінью.