Правоохоронці затримали 45-річного киянина за порушення громадського порядку в бібліотеці міста Ізмаїл Одеської області.

Як повідомляє прес-служба облУВС, о другій годині дня на пульт ДСО надійшов сигнал "тривога" з бібліотеки, розташованої на проспекті Суворова. За словами завідуючої бібліотекою, невідомий влаштував дебош.

Читайте також: П'яний білорус роздягнувся, щоб привернути увагу дівчини

"Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Зрозуміти, що він вимагає від працівниць закладу і що йому потрібно в бібліотеці, було неможливо. Чоловік лаявся нецензурною лайкою і погрожував фізичною розправою бібліотекарям. На їхнє прохання не порушувати громадський порядок і не заважати іншим відвідувачам він не реагував", - зазначили в міліції.

Як з'ясувалося пізніше, чоловік приїхав на відпочинок в Ізмаїл зі столиці. За словами затриманого, він хотів взяти щось почитати, але пояснити свій намір працівницям бібліотеки не зміг. У підсумку на нього склали адмінпротокол.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще