У Мережі знайшли рідкісні фотографії Києва 60-х років.

Старі чорно-білі фотографії змусили багатьох користувачів соцмережі "Фейсбук" ностальгувати. Наприклад користувач Люся Мірошник написала, що її маму студенткою відправляли на будівництво нового Цирку допомагати. А також поділилася, що її бабуся 25 років пропрацювала на трамвайному маршруті №8, що на п'ятій фотографії.

"Перший раз я тут з батьками дивилася фільм "Весілля у Малинівці"", - написала Ірина Єременко під фотографією старого кінотеатру "Жовтень".

Читайте також: Ейнштейн з трубкою: нова арт-стіна Київського політеху (фото)

А під фотографією про мікроавтобус "Старт" багато хто поділився пізнаннями радянського автобудування. "Ці декілька мікроавтобусів зробили на Ворошиловградському автоскладальному заводі. У 70-і роки один з них працював на обласному телебаченні - возив знімальні групи. Мені довелося покататися", - написав користувач Олександр Костенецький.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще