29 липня, із 18:00 до опівночі, бойовики обстріляли українські позиції в районі Донецька та Артемівська. Всього за добу відбулося 82 порушення режиму тиші з боку терористів.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З 17:45 до 20:30 ворог вів вогонь із 120 – міліметрових мінометів по нашому опорному пункту неподалік Пісків. А о 21 і 22 годині з танку, зі сторони Горлівки найманці обстріляли сили АТО в районі Ленінського, що на Артемівському напрямку", - розповів спікер АТО Анатолій Стельмах.

Читайте також: "Чорний тюльпан" відновив пошук загиблих військових в АТО

За його словами, о 21:35 сепаратисти вели вогонь із танку по позиціях українських військових у Трьохізбенці, що на Луганщині. Крім того, злочинці гатили по Красногорівці та Майорську зі 120 – міліметрових мінометів тричі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

О 22:15 терористи зі 152 – міліметрової артилерії били по Яснобродівці Донецької області. О 22:35 бойовики, використовуючи артсистем калібрів 152 та 122 міліметри, вели вогонь в районі Ленінського.

"Закінчилась вчорашня доба обстрілом наших позицій з танку і артилерії о 23:45 біля Старогнатівки, на Маріупольському напрямку", - додав речник.

Після опівночі, збройні провокації на Артемівському та Донецькому напрямках продовжились.