Цього року в Криму на відпочинок їздили 100 тисяч громадян України, в тому числі жителі Донецької та Луганської областей.

Про це заявив колишній міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв.

"Близько 100 тисяч туристів Україна все-таки дала Криму. Безумовно, некомфортний перетин кордону був. Під українцями маються на увазі громадяни України, які проживають від Львова і до Донецька. У тому числі враховувалися люди з Донецька і Луганська", - розповів Лієв.

Читайте також: Росіяни не хочуть відпочивати за кордоном - Ростуризм

Нагадаємо, раніше українські прикордонники змінили правила пропуску на кордоні з Кримом, впровадивши сучасні технології. За рахунок внесення експериментальних змін в організацію технології пропуску вдалося практично вдвічі збільшити можливості КПП при наявній кількості робочих місць та особового складу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зокрема, за рахунок маневру наявних сил технічних засобів прикордонного контролю відразу шість інспекторів прикордонного контролю почали оформляти піших громадян. Для оформлення транспортних засобів застосували реверсивний рух