Спрогнозуйте точний рахунок матчу за Суперкубок Європи Реал - Манчестер Юнайтед, який відбудеться 8 серпня, і гарантовано отримаєте грошовий приз від ігрового порталу GameBet.com!

Умови конкурсу:

Пройдіть реєстрацію на GameBet.com і отримаєте свій унікальний ID.

Напишіть в коментарях (на сторінці GameBetNews під цим постом, натиснувши на новий рядок "Коментарі") свій прогноз підсумкового рахунку, з яким завершиться матч Реал - Манчестер Юнайтед, отриманий при реєстрації на GameBet.com.

Наприклад, Реал - Манчестер Юнайтед - 1:0, мій ІD 22466555

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прогнозисти, які пройдуть реєстрацію на GameBet.com і вірно вкажуть точний рахунок матчу, гарантовано отримають грошовий приз (300 грн.) від GameBet.com!

Вам не вдалося вгадати точний рахунок? Не хвилюйтеся!

Учасники, що залишили свій прогноз і вірно передбачив результат матчу/різницю м'ячів, отримають заохочувальний приз від GameBet.com в розмірі 150 грн!

Наприклад, користувач вказав перемогу Реала з рахунком 1:0, але мадридці здобули перемогу з рахунком 2:1. В такому випадку, вірно вказавши результат матчу і різницю м'ячів, з якою мадридський Реал здобув перемогу, учасник отримає заохочувальний приз.

Зверніть увагу: один учасник має право на одну відповідь!

Прогнози приймаються до 21:30 8 серпня. Переможці будуть названі в 12:00 9 серпня.

Успіхів всім!