Виявляється, обов'язковий атрибут військових, що захищають свою країну, може бути дуже комічним. Військова форма може не тільки не напустити на вас страху, а й добряче розсмішити.

Вся справа в традиційному дизайні уніформи багатьох країн світу, які дійшли до нас із глибини століть і тепер змушують лише посміхатися при погляді, наприклад, на бійців-гаїтян або охоронців могили невідомого солдата в Афінах.

Так, наприклад, більше походять на циркачів грецькі евзони, а індійське військо прикордонників на верблюдах швидше розчулює і нагадує про атракціони в парку.

Але найбільше дивують, мабуть, гаїтянці. Їх досить складно назвати мирним суспільством, тому як на їх території військові конфлікти - далеко не рідкість, і їх форма часто в пилу і бруді. Але вже якщо мова йде про парад, то тут вже вони намагаються вбиратися в мудровані оздоблення.

Звичайно, французи відразу зметикували, що без беретів їх нація не нація. І тепер ми можемо насолоджуватися ось таким ефектним військом "білих беретів".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також відзначилася почесна варта з Фіджі - їхні білі кокетливі спідниці не заважають військовим нести вахту пам'яті біля труни колишнього президента Фіджі Рату Камісесе Капаіваі Туімакілаі Мара.

В Таїланді військові обирають яскраві кольори і різноманітність, а в Південній Кореї готові йти в атаку в халатах.