Льотчиця та народний депутат України Надія Савченко не скаржиться на умови утримання в Новочеркаському СІЗО-3, про це повідомив її адвокат Марк Фейгін. Попередні слухання кримінальної справи призначено на четвер у Донецькому міському суді (Ростовська обл.).

"Зустріли Надію. Її везли 12 годин до Воронежа. Потім 4 дні вона сиділа в СІЗО у Воронежі. Потім до Новочеркаська. У неї все гаразд... Умови утримання в СІЗО-3 в Новочеркаську нормальні. Надія не скаржиться", - написав адвокат в "Твіттері" в четвер вранці.

Він також оприлюднив фотокопію графіка засідань Донецького міськсуду, з якого випливає, що в четвер інших справ, окрім справи Н.Савченко, цей суд не розглядає.

Крім того, засідання відбувається із посиленими заходами безпеки. "Периметр суду в Донецьку оточений поліцією, людей до суду не підпускають. Ну, безпека самого суду цілком гарантована". Повідомив М. Фейгін, вони разом з іншим адвокатом Миколою Полозовим перебувають усередині суду.

Читайте також: Сестра Савченко не поїде на суд у російський Донецьк

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Під час засідання сторони мають заявити клопотання, після розгляду яких суд призначить дату розгляду справи по суті. Слухання будуть закритими для журналістів.

Як повідомлялося, Н.Савченко в четвер вранці доправлено до Донецького міського суду, де відбудуться попередні слухання. Судове засідання за участю сторін буде закритим.

25 липня Н.Савченко було доправлено до слідчого ізолятора номер 3 міста Новочеркаську (Ростовська обл.).