Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон підкреслив необхідність пошуку альтернативних шляхів установи трибуналу щодо падіння малайзійського Boeing 777 під Донецьком.

Глава уряду Великобританії зазначив, що вето Росії не може перешкодити проведенню суду над винними в катастрофі рейсу MH17.

Читайте також: Росія не спинить правосуддя по падінню Боїнга - Пауер

Після голосування в Раді Безпеки ООН і накладенням вето представника РФ у Радбезі Віталія Чуркіна, британський прем'єр запропонував розглянути можливості альтернативного запровадження трибуналу.

"Правосуддя має восторжествувати. Давайте не будемо забувати: на цьому рейсі загинули британці. Сотні інших людей загинули на цьому рейсі. Ми не можемо дозволити жодній країні стати на шляху правосуддя і пошуку правди. Якщо ми не можемо заснувати трибунал через ООН, то ми повинні розглянути альтернативні шляхи ", - заявив Кемерон.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще