У Львівській області додатково створять десять районних військових комісаріатів. Відповідне розпорядження підписав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Очільник області доручив головам райдержадміністрацій та мерам міст, на території яких сформують нові військові комісаріати. До 30 липня планується визначитися із приміщеннями дляцих закладів.

Одразу два військкомати з'являться в самому Львові, у Сихівському та Шевченківському районах. Ще вісім відкриють у містах області. Серед яких, Буськ, Городок, Кам'янка-Бузька, Миколаїв, Мостиська,Перемишляни, Старий Самбір,Червоноград.

Речника військкомату Львівської області Роман Поронюк наголосив, що йдеться про роз'єднання військкоматів, які раніше об'єднували кілька населених пунктів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Призовників Дніпропетровська відловлюють "за власним бажанням"

"До прикладу, раніше був Пустомитівсько-Городоцький районний військкомат. Тепер буде окремо Пустомитівський і створюється Городоцький. Тобто, в Городку відновлюється військовий комісаріат, який там колись був", – зазначив він.

Процес реорганізації та створення нових військкоматів планують завершити до кінця поточного року.

Поронюк повідомив,що це роблять для того, аби полегшити роботу військкоматів. Раніше, за його словами, вони охоплювали значні території і військові комісари не завжди добре знали райони закріплені за ними.